Jokaisesta ammattikorkeakoulusta löytyy opiskelijakunta,
tuo valpas vahti ja opiskelijoiden äänitorvi!

Lapin AMK:ssa se kantaa nimeä ROTKO. Me opiskelijakunnan aktiiveina haluamme yhdessä toivottaa sinut tervetulleeksi riveihimme ja viettämään kanssamme ikimuistoista opiskelijaelämää!

Opiskelija-asioiden valppaana vahtikoirana huolehdimme, että opiskelijoiden ääni tulee kuulluksi kaikessa päätöksenteossa. Lisäksi ylläpidämme omalta osaltamme alueen opiskelijakulttuuria, niin koulussa kuin vapaa-ajallakin. Opiskelijaelämä ei onneksi ole pelkästään arjen puurtamista, siksi opiskelijakunta ROTKO sekä alakohtaiset opiskelijayhdistykset järkkäilevät erilaisia tapahtumia ja tempauksia pitkin lukuvuotta. 

Opiskelijakunnan virallisia ja äänivaltaisia jäseniä ovat kaikki jäsenmaksun suorittaneet, opiskelijakortin hankkineet, Lapin ammattikorkeakoulun opiskelijat. Samalla kortilla lunastat paljon paikallisia ja valtakunnallisia alennuksia ja etuja.

Tervetuloa! 
 

  

LUKUVUOSITARRAT JA SYKSYN LUKUKAUSITARRAT ON NYT OSTETTAVISSA!

Vanhat tarrat ovat voimassa syyskuun loppuun saakka.

Lisäksi Rovaniemen toimistolta voi kuittia vastaan hakea sporttipassin, lisätietoa sporttipassin eduista löytyy Korkeakoululiikunnan sivuilta.

 


 

KUKSAJAISliput ovat nyt myynnissä!


Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

Kuksajaiset18_haalarimerkki.png

 


Lapin Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta ROTKO ylpeänä esittää Oona Löytästä Suomen opiskelijakuntien liiton hallitukseen 2019.

Oona_SAMOKiin.jpg

Löytänen on 21-vuotias kolmannen vuoden matkailun sekä tapahtumajohtamisen restonomiopiskelija Lapin Ammattikorkeakoulusta, Rovaniemen kampukselta. Hän on toiminut opintojensa aikana ensimmäisenä opiskeluvuonnaan opiskelijayhdistyksensä hallituksen puheenjohtajana sekä opiskelijakunta ROTKOn edustajistossa, ja kuluneen vuoden opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi hän on toiminut lukuisissa työryhmissä Lapin Ammattikorkeakoulun sekä LUC-konsernin sisällä, sekä Lapin Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksessa. Löytänen on opiskelijakunnassa puheenjohtajana toimiessaan vastannut vahvasti poliittisesta kentästä sekä sosiaali- että koulutuspolitiikan osa-alueilla. Hän on myös toiminut kuluneen vuoden Lapin Eurooppanuorten varapuheenjohtajana.

Oona on toiminut poliittisella kentällä jo lukiosta lähtien, ja kokemusta onkin karttunut erilaisista paikoista, kuten nuorisovaltuustosta sekä Suomen Lukiolaisten liiton Lapin piiristä. Seuraava tavoite onkin päästä tekemään edunvalvontaa valtakunnallisesti kaikille AMK -opiskelijoille.
“Oonasta huokuu aito intohimo opiskelijoiden asioiden ajamista kohtaan. Hän on määrätietoinen ja tietää mitä tekee, mutta silti häneltä löytyy aina aikaa ja kärsivällisyyttä kuunnella toisten kysymyksiä, huolia ja murheita. Vaikka Oona on ollut erinomainen puheenjohtaja opiskelijakunnalle, on pelkästään oikein ja reilua, että hänen tarmostaan ja taidoistaan pääsee osalliseksi koko Suomen opiskelijakenttä”, kertoo ROTKOn tutorvastaava Noora Auer.

Kolme tärkeintä kehittämiskohdetta, joita Oona haluaisi päästä konkreettisesti ensi vuonna SAMOKin hallituksessa ajamaan, ovat seuraavat:

1. Suomalaisen ammattikorkeakoulutuksen koulutusvienti sekä lukukausimaksut ja stipendijärjestelmät.
2. Opiskelijakuntien tukeminen ja osallistamiseen kannustaminen korkeakoulujen rakennemuutoksissa ja konserniuudistuksissa. Ammattikorkeakoulujen äänen kuuluville tuominen päättäjille tilanteissa, joissa yliopistot ostavat ammattikorkeakoulujen osake-enemmistöjä.
3. Kummiopiskelijakuntatoiminnan kehittäminen entistä toimivammaksi ja aktiivisemmaksi.

“Koen, että tämä on minulle oikea vuosi lähteä hakemaan paikkaa SAMOKin hallituksessa, sillä tulossa on suuri vaalivuosi, ja koen, että silloin pääsen tekemään edunvalvontaa parhaalla mahdollisella tavalla. SAMOKin hallituksessa haluaisin ensisijaisesti päästä tekemään kansainvälistä toimintaa, sekä tukemaan opiskelijakuntia korkeakoulujen rakenneuudistuksissa, sillä olen päässyt tänä vuonna vahvasti mukaan vaikuttamaan LUC -konsernin kehittämiseen sekä suunnitteluun, ja saanut selkeän kuvan siitä, miten opiskelijakuntia voi, ja tulisi tähän työhön osallistaa”, Oona linjaa.

 

Lisätietoja:

Ehdokas                                                      Kampanjapäällikkö
Oona Löytänen                                            Pekka Sonninen
puheenjohtaja@lapinrotko.fi                        pekka.sonninen@lapinrotko.fi
040 152 8500                                               050 410 0464

 


Tykkää meistä facebookissa!
 

Seuraathan meitä jo somessa? Are You Following Us on Social Media?

| FB lapinrotko | TWITTER @lapinrotko | YOUTUBELapinRotko |
INSTAGRAM 
@lapinrotko | SNAPCHAT lapinrotko |
Pssst. 
You can find us with the hashtag #lapinparasopiskelijakunta

 

toimistomme palvelee kolmessa kaupungissa:

Rovaniemi

jokiväylä.jpg

Jokiväylä 11 C
Toimisto avoinna klo 10-15:

  • maanantai
  • tiistai
  • keskiviikko
  • torstai

 

Poikkeukset Rovaniemen
aukiolossa:   

20.9. torstaina suljettu

21.9. perjantaina avoinna 10-15

 

KEMI

Kosmos.jpg

Tietokatu 1
Toimisto avoinna klo 10-15:

  • maanantai
  • tiistai
  • torstai

 

Poikkeukset Kemin
aukiolossa: 

 

 

TORNIO

Minerva.jpg

kauppakatu 58
Toimisto avoinna klo 10-15:

  • Keskiviikkoisin

 

Poikkeukset Tornion
aukiolossa: 

 


Kalenteri
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<syyskuu 2018><<
syyskuu 2018
xmtktpls
35     12
363456789
3710111213141516
3817181920212223
3924252627282930
40       
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK