Opiskelijakortti

AMK-kortti_ROTKO.jpg
Opiskelijakortti on virallinen todistus siitä, että olet ammattikorkeakoulumme opiskelija. Opiskelijakortti toimii myös opiskelijakuntasi jäsenkorttina. Opiskelijakunnan jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta antaa jäsenelleen mahdollisuuden vaikuttaa ja osallistua opiskelijoiden edunvalvontatyöhön. Voit myös asettua ehdolle opiskelijakunnan edustajistoon tai hallitukseen ja saat äänioikeuden opiskelijakunta ROTKOn edustajiston vaaleissa.
 
 

OPISKELIJAkorttiEDUT

Opiskelijakortilla, jossa on voimassa oleva tarra, olet myös oikeutettu lukemattomiin etuihin Suomessa. Saat alennuksia VR:ltä ja Matkahuollolta, vakuutuksista, sähköstä, matkustamisesta, ravintoloista ja nettikaupoista. Opiskelijakortti toimii myös opiskelijaravintoloissa, joten et tarvitse erillistä KELAn ateriatukikorttia.
ROTKOn jäsenenä pääset myös ROTKOn järjestämiin tapahtumiin huokeaan jäsenhintaan. Lisäksi voit ostaa opiskelijakunnan toimistolla myytäviä ROTKOn ja Lapin AMKn tuotteita merkittävästi edullisemmin.

Lisää esimerkkejä opiskelija-alennuksista löydät täältä

 

kortin tilaaminen

Klikkaa tästä tilataksesi opiskelijakortin.

Opiskelijakunnan jäsenyys maksaa 26€/lukuvuosi ja 15€/lukukausi. Kortin tilatessasi maksat vain jäsenmaksun, sillä kortin painatus-ja toimituskustannuksista huolehtii puolestasi Lapin AMK ja ROTKO. 

 Huomioi, että tilataksesi kortin, sinun tulee liittää tilaukseen sähköisessä muodossa oleva passikuvaa muistuttava kuva itsestäsi. Tarkemmat kuvaohjeet löydät täältä

 

HUOMIO KORTIN TILAAJAT!

Jos et ole varma, lähtikö tilauksesi perille, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen rotko(at)lapinamk.fi

 

Maksu maksukorteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Myös MobilePay on maksutapana.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830

Verkkopankkimaksaminen

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Kysyttävää?

Mikäli sinulle tulee maksamiseen, liittymiseen tai korttiin liittyviä kysymyksiä, ota yhteys ROTKOon: rotko@lapinamk.fi
 

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK