Opiskelijakortti

 
HUOM! OPISKELIJAKORTIN TILAAMINEN EI OLE MAHDOLLISTA VIELÄ KESÄKUUSSA! 
 
Tämä valtakunnallinen opiskelijakortti kannattaa laittaa heti tilaukseen, kun olet ottanut opiskelupaikan vastaan, jotta saat kortin ja edut käyttöösi mahdollisimman pian opintojen alettua. Opiskelijakortti on virallinen todistus siitä, että olet ammattikorkeakoulumme opiskelija. Opiskelijakortti toimii myös opiskelijakuntasi jäsenkorttina.
 
Kortti on voimassa silloin, kun siinä on voimassa oleva lukuvuosi- tai lukukausitarra. Opiskelijakortilla olet oikeutettu lukemattomiin etuihin Suomessa. Saat alennuksia VR:ltä ja Matkahuollolta, vakuutuksista, sähköstä, matkustamisesta, ravintoloista ja nettikaupoista. Opiskelijakortti toimii myös opiskelijaravintolassa alennuskorttina, joten et tarvitse erillistä KELAn ateriatukikorttia. Opiskelijaetuja voit selata opiskelijakortin etupalvelusta, osoitteessa frank.fi

 

 

Opiskelijakortin tilanneet liittyvät automaattisesti opiskelijakunnan jäseneksi. Jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta antaa jäsenelleen mahdollisuuden vaikuttaa ja osallistua opiskelijoiden edunvalvontatyöhön. Tilaamalla opiskelijakortin, tuet opiskelijakunnan tekemää vaikuttamistyötä. Voit asettua ehdolle opiskelijakunnan edustajistoon tai hallitukseen ja saat äänioikeuden opiskelijakunta ROTKOn edustajiston vaaleissa.

Opiskelijakunta ROTKOn jäsenenä pääset myös ROTKOn järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan!
Lisäksi saat opiskelijakunnan tuotteista ja palveluista alennusta. Esimerkkinä mainittakoon jokaisen AMK opiskelijan intohimoinen keräilykohde, HAALARIMERKIT!

 

frank_banneri_tyttö_728x90.png