Lukuvuosi- vai lukukausijäsenyys?


LUKUVUOSITARRA (JÄSENYYS)

Voimassa syyskuusta syyskuuhun (esim. syyskuu 2017- syyskuu 2018)

Korkeakouluopiskelijan lukuvuosi kestää yleisimmin syyskuusta-syyskuuhun ja näin ollen se on myös opiskelijakunnan jäsenyyden lukuvuosi. Lukuvuositarra (jäsenyys) oikeuttaa siis opiskelijaetuihin syyskuusta-syyskuuhun kunakin lukuvuonna.

Kunkin vuoden lukuvuosi jäsenyydet tulevat myyntiin elokuun tienoilla, joten lukuvuosijäsenyys tulevalle opiskeluvuodelle voidaan tilata uuden lukuvuoden alussa.

Lukuvuosijäsenyyden tilaaminen on kannattavaa siis aikavälillä heinäkuu-joulukuun alku. Tällöin opiskelijakortti on käyttökelpoinen aina tulevan vuoden syyskuun loppuun saakka.LUKUKAUSITARRA (JÄSENYYS)

Voimassa syyskuu - tammikuu (esim. vuonna 2017/2018) tai tammikuu - syyskuu (esim. vuonna 2018)

Korkeakoulussa opiskellessa yksi lukukausi on siis joko syys- tai kevätlukukausi. Opiskelijakunnan jäsenyyden voi ostaa myös lukukausikohtaisesti, mikäli esimerkiksi valmistuminen on edessä jouluna.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos olet läsnäolevana opiskelijana ainoastaan syyslukukautena, voit ostaa lukukausijäsenyyden elokuusta alkaen jolloin opiskelijakortissa on voimassaoleva tarra välillä syyskuu-tammikuu.

Mikäli opinnot alkavat / jatkuvat kevätlukukaudella ja opiskelijakortti ei ole voimassa, kannattaa ostaa lukukausijäsenyys. Tällöin opiskelijakortti on voimassa kuluvan vuoden syyskuun loppuun saakka.

Huomaathan, että keväällä jäsenyyttä uusiessa opiskelijakunnalla ei ole vielä myynnissä tulevan lukuvuoden jäsenyyksiä.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK