Lukuvuosi- vai lukukausijäsenyys?

LUKUVUOSITARRA (jäsenyys) voimassa

syyskuu-syyskuu (esim. syyskuu 2017- syyskuu 2018)

LUKUKAUSITARRA (jäsenyys) voimassa

syyskuu - tammikuu (esim. vuonna 2017/2018)
tai tammikuu - syyskuu (esim. vuonna 2018)LUKUVUOSITARRA (JÄSENYYS)

Korkeakouluopiskelijan lukuvuosi kestää yleisimmin syyskuusta-syyskuuhun ja näin ollen se on myös opiskelijakunnan jäsenyyden lukuvuosi. Lukuvuositarra (jäsenyys) oikeuttaa siis opiskelijaetuihin syyskuusta-syyskuuhun kunakin lukuvuonna.

Kunkin vuoden lukuvuosi jäsenyydet tulevat myyntiin elokuun tienoilla, joten lukuvuosijäsenyys tulevalle opiskeluvuodelle voidaan tilata uuden lukuvuoden alussa.

Lukuvuosijäsenyyden tilaaminen on kannattavaa siis aikavälillä heinäkuu-joulukuun alku. Tällöin opiskelijakortti on käyttökelpoinen aina tulevan vuoden syyskuun loppuun saakka.
LUKUKAUSITARRA (JÄSENYYS)

Korkeakoulussa opiskelussa yksi lukukasi on siis joko syys- tai kevätlukukausi. Opiskelijakunnan jäsenyyden voi ostaa myös lukukausikohtaisesti, mikäli esimerkiksi valmistuminen on edessä jouluna.

Tällöin mikäli on läsnäolevana opiskelijana ainoastaan syyslukukautena, voi ostaa lukukausijäsenyyden elokuusta alkaen jolloin opiskelijakortissa on voimassaoleva tarra välillä syyskuu-tammikuu.

Mikäli opinnot alkavat / jatkuvat kevätlukukaudella ja opiskelijakortti ei ole voimassa, kannattaa ostaa lukukausijäsenyys. Tällöin opiskelijakortti on voimassa kuluvan vuoden syyskuuhun saakka.

Huomaathan, että keväällä jäsenyyttä uusiessa opiskelijakunnalla ei ole vielä myynnissä tulevan lukuvuoden jäsenyyksiä.