Edunvalvonta

Edunvalvonta on hieno sana, mutta mitäköhän se sitten tarkoittaa? Opiskelijakunta valvoo paikallisesti opiskelijoiden etua opiskeluympäristössä. Jos opiskelijalla, eli mahdollisesti sinulla hyvä lukija, on ongelmia vaikka opetuksen suhteen, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä. Me tunnemme koulun henkilökuntaa ja heidän kanssaan voimme jutella kaikesta koulutukseen liittyvästä. Myös siitä, että meidän opiskelijoilla on hyvä olla Lapin AMK:ssa.

ROTKO:on on valittu opiskelijoita opiskelijoiden toimesta, joten me puhumme opiskelijan suulla. Meidän on helppo tehdä työtämme, koska pidämme siitä mitä teemme. Kuljemme opiskelijoiden keskuudessa kuuntelemassa heitä ja heidän kuulumisiaan. Silloin tällöin vastaan tulee asioita, joissa opiskelijat  tarvitsevat ROTKO:n apua. Silloin voi olla surutta, koska on ROTKO on täällä teidän vuoksenne, teitä auttaen.

Edunvalvonnan ABC auttaa sinua hahmottamaan paremmin mitä edunvalvonta oikeasti on ja millainen ROTKO:n rooli on edunvalvojana.

Nuija_nettiin2.jpg
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK