ajankohtaista

 

 

ROTKOLLE TÖIHIN!

martti ja saana.jpg

Opiskelijakunta ROTKOn jäsenpalvelusihteeri Kaisa hyppää vuodeksi toiminnanjohtajan saappaisiin lokakuun lopulla, joten Rovaniemen jäsenpalvelupisteelle etsitään määräaikaiseen työsuhteeseen joustavaa ja vuorovaikutustaitoista jokapaikanhöylää.

ROTKO on vuonna 2014 perustettu Lapin ammattikorkeakoulun opiskelijoiden edunvalvoja ja äänitorvi. Organisaatiossamme työskentelee tällä hetkellä kolme vakituista työntekijää. Lisäksi päivittäiseen aherrukseen osallistuu opiskelijakunnan hallitus. ROTKOssa olet osa tiimiä, jossa kukin tiimin jäsen tukee toisiaan. Työ on useimmiten hektistä, toisinaan stressaavaa ja lähes aina hauskaa!

Jäsenpalvelusihteerin päivittäisiin rutiineihin kuuluu asiakaspalvelu, jäsenrekisterin pääkäyttäjänä toimiminen, opiskelijakorttitilausten käsittely, tiedottaminen ja nettisivujen päivittäminen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu enemmän ja vähemmän kaikkea vaihtelevaa puuhaa. Päivä saattaa esimerkiksi alkaa palaveripönötyksellä ja päätyä remppatalkoisiin. Työtehtäviä on myös mahdollisuus räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tehtävä sisältää jonkin verran matkustelua ja iltatyötä, mutta vastapainona tälle toimii mahdollisuus pitkiin lomiin ja arkivapaisiin.

Strategiatavoitteeksemme olemme vaatimattomasti määritelleet olla Suomen paras työpaikka. Tähän tavoitteeseen päästäksemme takaamme sinulle ainakin seuraavat asiat:

  • kulttuuri- ja liikuntaseteleitä
  • rajattomasti kahvia
  • pääsyn ehtymättömälle karkkivarastolle (kyllä, jäsenpalvelusihteerin työtehtäviin kuuluu toimia karkkikaapin portinvartijana)
  • joustavuutta työaikoihin ja tapoihin (tästä syystä tehtävä sopii erinomaisesti myös esimerkiksi opiskelijalle)

Työaika on 20 tuntia viikossa, pääasiallisesti ma-to 10-15 välillä.
Palkkaus perustuu AMK opiskelijakuntien työehtosopimukseen vaativuusluokkaan II. Työehtosopimuksen löydät osoitteesta: http://www.ytn.fi/download.php?id=1301&attach=0

Työtehtävän hoitamiseksi tarvitse seuraavia taitoja:

  • Kielitaito: Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito
  • Koulutus: Vähintään toisen asteen koulutus. Korkeakouluopinnot katsotaan eduksi
  • Tietotekniset valmiudet: Perustiedot/taidot. Vähimmäisvaatimuksena MS Office -ohjelmien ja sosiaalisen median peruskäytön hallinta. Muu tietotekninen osaaminen katsotaan eduksi.
  • Ajokortti (B) katsotaan eduksi.


Työpisteenä toimii ROTKOn Rovaniemen toimisto, joka sijaitsee Rantavitikalla osoitteessa Jokiväylä 11C.Työsuhde on määräaikainen aikavälillä 15.10.2018- 31.10.2019. Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Jos haluat hakea tätä Suomen parhaaksi tähtäävää työpaikkaa, täytä HAKULOMAKE 26.9.2018 mennessä. Halutessasi voi toimittaa hakemuksesi myös paperisena osoitteeseen

ROTKO/Elina Holm

Jokiväylä 11C

96300 Rovaniemi.

 

Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan 27.9.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Elina Holm. Hänet tavoittaa sähköpostilla osoitteesta toiminnanjohtaja@lapinrotko.fi tai puhelinnumerosta 0401528295.

 

 

 

 


Ehdolla Oona Löytänen!

LAPIN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA ROTKO YLPEÄNÄ ESITTÄÄ OONA LÖYTÄSTÄ SUOMEN OPISKELIJAKUNTIEN LIITON HALLITUKSEEN 2019

Oona_SAMOKiin.jpg

Löytänen on 21-vuotias kolmannen vuoden matkailun sekä tapahtumajohtamisen restonomiopiskelija Lapin Ammattikorkeakoulusta, Rovaniemen kampukselta. Hän on toiminut opintojensa aikana ensimmäisenä opiskeluvuonnaan opiskelijayhdistyksensä hallituksen puheenjohtajana sekä opiskelijakunta ROTKOn edustajistossa, ja kuluneen vuoden opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi hän on toiminut lukuisissa työryhmissä Lapin Ammattikorkeakoulun sekä LUC-konsernin sisällä, sekä Lapin Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksessa. Löytänen on opiskelijakunnassa puheenjohtajana toimiessaan vastannut vahvasti poliittisesta kentästä sekä sosiaali- että koulutuspolitiikan osa-alueilla. Hän on myös toiminut kuluneen vuoden Lapin Eurooppanuorten varapuheenjohtajana.

Oona on toiminut poliittisella kentällä jo lukiosta lähtien, ja kokemusta onkin karttunut erilaisista paikoista, kuten nuorisovaltuustosta sekä Suomen Lukiolaisten liiton Lapin piiristä. Seuraava tavoite onkin päästä tekemään edunvalvontaa valtakunnallisesti kaikille AMK -opiskelijoille.
“Oonasta huokuu aito intohimo opiskelijoiden asioiden ajamista kohtaan. Hän on määrätietoinen ja tietää mitä tekee, mutta silti häneltä löytyy aina aikaa ja kärsivällisyyttä kuunnella toisten kysymyksiä, huolia ja murheita. Vaikka Oona on ollut erinomainen puheenjohtaja opiskelijakunnalle, on pelkästään oikein ja reilua, että hänen tarmostaan ja taidoistaan pääsee osalliseksi koko Suomen opiskelijakenttä”, kertoo ROTKOn tutorvastaava Noora Auer.

Kolme tärkeintä kehittämiskohdetta, joita Oona haluaisi päästä konkreettisesti ensi vuonna SAMOKin hallituksessa ajamaan, ovat seuraavat:

1. Suomalaisen ammattikorkeakoulutuksen koulutusvienti sekä lukukausimaksut ja stipendijärjestelmät.
2. Opiskelijakuntien tukeminen ja osallistamiseen kannustaminen korkeakoulujen rakennemuutoksissa ja konserniuudistuksissa. Ammattikorkeakoulujen äänen kuuluville tuominen päättäjille tilanteissa, joissa yliopistot ostavat ammattikorkeakoulujen osake-enemmistöjä.
3. Kummiopiskelijakuntatoiminnan kehittäminen entistä toimivammaksi ja aktiivisemmaksi.

“Koen, että tämä on minulle oikea vuosi lähteä hakemaan paikkaa SAMOKin hallituksessa, sillä tulossa on suuri vaalivuosi, ja koen, että silloin pääsen tekemään edunvalvontaa parhaalla mahdollisella tavalla. SAMOKin hallituksessa haluaisin ensisijaisesti päästä tekemään kansainvälistä toimintaa, sekä tukemaan opiskelijakuntia korkeakoulujen rakenneuudistuksissa, sillä olen päässyt tänä vuonna vahvasti mukaan vaikuttamaan LUC -konsernin kehittämiseen sekä suunnitteluun, ja saanut selkeän kuvan siitä, miten opiskelijakuntia voi, ja tulisi tähän työhön osallistaa”, Oona linjaa.

 

Lisätietoja:

Ehdokas                                                      Kampanjapäällikkö
Oona Löytänen                                            Pekka Sonninen
puheenjohtaja@lapinrotko.fi                        pekka.sonninen@lapinrotko.fi
040 152 8500                                               050 410 0464

 

 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK