Kuksajaiset

Kuksajaiset18_haalarimerkki.png

Lapin AMK:n syksyllä 2018 aloittaneiden tervetuliaistapahtuma toteutetaan jälleen klassisesti rastisuunnistuksena Kemijoen ympäristössä!

Eri alojen fuksit pääsevät ottamaan mittaa toisistaan kisaten himoituista Kuksajaispokaaleista erilaisia taitoja ja tietoja sekä yhteishenkeä mittaavilla rasteilla!

Tällä kertaa teemana on elokuvat. Rastisuunnistus suoritetaan aloittain ja tarkemmat aikataulut on jaettu kunkin alan tuutoreille. Asiaankuuluva pukeutuminen on tärkeää, ja teeman rajoissa pukeutumiseen on monenlaista vaihtoehtoa mielikuvitusta käyttäen!

Rastisuunnistuksen jatkot järjestetään Half Moon Night Clubissa. Lippuja myynnissä ROTKOn toimistoilla sekä netissä bailataan.fi:ssä! Lippujen hinta 8€ ROTKOn jäsenille ja 12€ ei jäsenille. Hintaan sisältyy sisäänpääsy Half Mooniin, narikka sekä ainutlaatuinen ja upea Kuksajais-haalarimerkki. Jatkoilla esiintyy legendaarinen STIG DOGG. Lippuja on rajoitettu määrä, joten ole nopea!

Kemi-Tornion aloittaville opiskelijoille hintaan sisältyy myös bussikuljetus KeTo-Roi-KeTo. Paluukyytejä lähtee sekä rastisuunnistuksen jälkeen, että myöhemmin yöllä, mahdollistaen jatkoille osallistumisen myös Kemissä ja Torniossa opiskeleville. Tarkemmat bussiaikataulut julkaistaan viimeistään 25.9., sillä bussien aikataulut riippuvat ilmoittautujien määrästä ja paluuajankohtatoiveista. Bussi-ilmoittautuminen tulee tehdä 23.9 mennessä. Ilmoittaudu bussiin täyttämällä tämä lomake: Ilmoittautuminen Kuksajaisten bussikyyteihin


Käy myös tykkäämässä tapahtuman FB -sivusta, niin pysyt kärryillä ajankohtaisista asioista! 

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK