palvelut

Alas2.jpg

ROTKO, here to serve! No ei ehkä ihan näin, mutta ymmärsitte ajatuksen. Meiltä saat helposti ja nopeasti opiskelijakorttiisi uuden lukuvuositarran tai jos olet jo valmistumassa, niin opinnäytetyön kansitus onnistuu muutamassa minuutissa.

Me järjestämme muutamia isompia tapahtumia vuoden aikana, johon meidän kaikki opiskelijat ovat tervetulleita, olit ROTKO:n jäsen tai et. Toimistolla saa aina tulla vierailemaan jos tuntuu, että tylsistyy tai tarttet päivän piristystä. Missä meidän toimistot on? Tsekkaa täältä, niin ei tarvi miettiä päätä puhki.

No onhan tuota toimintaakin 2014 (ROTKOn syntymävuosi) vuoden jälkeen kehitetty ja palvelut kehittyy siinä mukana. ROTKO on aina tarjonnut opiskelijoille ilmaista kahvia toimistoillaan ja Kemissä ja Torniossa hommaa rullaakin totuttuun tapaan. Rovaniemellä rempan jälkeen opiskelijoita on käynyt ahkerasti keittelemässä kahvia ja hengailemassa olohuoneella.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK