Opiskelijakunnan jäsenyys

Opiskelijakortti toimii etujen saamisen lisäksi myös opiskelijakuntasi jäsenkorttina, joten ostaessasi voimassaolevan tarran olet myös opiskelijakuntasi jäsen.

Mitä jäsenyys sitten käytännössä tarkoittaa?

Opiskelijakunnan jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta antaa jäsenelleen mahdollisuuden vaikuttaa ja osallistua opiskelijoiden edunvalvontatyöhön. 

Jäsenenä:

  • Voit asettua ehdolle opiskelijakunnan edustajistoon tai hallitukseen
  • Saat äänioikeuden opiskelijakunta ROTKOn edustajiston vaaleissa

Tarra opiskelijakorttiin

Ostamalla tarran opiskelijakorttiisi:

  • Todistat olevasi opiskelija ja oikeutettu lukemattomiin etuihin Suomessa. Saat alennuksia mm. VR:ltä ja Matkahuollolta, vakuutuksista, sähköstä, matkustamisesta, ravintoloista ja nettikaupoista.
  • Opiskelijakortti toimii myös opiskelijaravintoloissa, joten et tarvitse erillistä KELAn ateriatukikorttia.
ROTKOn jäsenenä pääset myös ROTKOn järjestämiin tapahtumiin huokeaan jäsenhintaan. Lisäksi voit ostaa opiskelijakunnan toimistolla myytäviä ROTKOn ja Lapin AMKn tuotteita merkittävästi edullisemmin.
Image

Ostamalla opiskelijakunnalta uuden lukuvuosi/-kausi jäsentarran, vakuutat samalla täyttäväsi kaikki alla olevat opiskelijakortin myöntämisehdot, jotka ovat:

1) Suoritat ammattikorkeakoulututkintoa tai ylempää amk-tutkintoa LapinAMKssa.
2) Olet ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle/lukuvuodelle.
3) Liityt jäseneksi omaan opiskelijakuntaasi.

UUSI OPISKELIJA!

Huomaathan, että pelkkä jäsenmaksun maksaminen ei riitä, vaan sinun tulee tilata opiskelijakortti liittyessäsi jäseneksi. Voit tilata opiskelijakortin ja maksaa jäsenmaksun TÄÄLTÄ.